Ota yhteyttä

Huolehdimme yhdessä että yrityskaupat onnistuvat

Yrityskauppa tarkoittaa järjestelyä, jossa ostetaan toisen yrityksen liikeomaisuus tai sen osakkeet tai osuudet. Käytännössä kyseessä on usein tilanne, jossa yritys myydään yhtiön toimivalle johdolle tai ulkopuoliselle toimijalle.

Yrityskaupat ovat pitkä prosessi, joka saattaa vaatia aikaa jopa 3-5 vuotta. Valmistelu kannattaa aloittaa ajoissa. Myös asiantuntevat kumppanit ovat tärkeä apu matkan varrella. Kokemus ja oikeat kontaktit ovat ratkaisevassa osassa yrityskaupan onnistumisessa.

Onpa kyseessä yritysmyynti, fuusio, sulautuminen tai jakautuminen, Awitalta saat kattavaa apua. Me tarjoamme omaa asiantuntemusta käyttöösi yrityskaupan taloudellisen puolen asioissa ja käyttöösi myös verkostomme esimerkiksi juridisten asioiden hoitamiseen.

NavigointiTalouspäällikköpalvelut

Tiedät mikä kannattaa

Tarjoamme asiakkaallemme talouspäällikköpalvelut strategisena kumppanuutena. Sähköistämme ja tehostamme perinteiset, rutiininomaiset taloushallinnon ja henkilöstöhallinnon tehtävät yrityksellesi sopivalla tavalla tuottamaan luotettavaa ja täsmällistä tietoa. Sen jälkeen Awitan talouspäällikkö voi keskittyä seuraamaan ja analysoimaan numeroita ja reagoimaan ja neuvomaan niiden perusteella.

Talouspäällikkö auttaa,
kun kyseessä on yrityksesi:

Yrityskaupat strategisen kumppanin avulla


Jos mielessäsi on yrityskaupat, yksi parhaista päätöksistä on etsiä yritysmyyntiä tai liiketoimintakauppaa varten luotettava strateginen kumppani. Asiantuntijalta kannattaa pyytää apua heti alkutaipaleella, sillä asiantuntijan kanssa käytävä ajatusten vaihto auttaa tekemään oikeita päätöksiä ja vähentämään riskejä. Säästät aikaa ja kantapään kautta oppimista.

Awitalta saat apua yrityskaupan taloudelliseen puoleen kuten yrityksen liiketoiminnan ja osakekannan arvon määrittämiseen, rahoitukseen ja neuvotteluihin. Yrityskauppaan liittyy myös valtavasti juridiikkaa ja juridisia asiakirjoja. Saat käyttöösi asiantuntevan verkostomme, johon kuuluu myös yrityskauppojen juridiikkaan erikoistunut asiantuntija.

Kun mielessä on yrityskaupat, tiedät mikä kannattaa!