Ota yhteyttä

Yhtiöasiat - hoidamme yritysjärjestelyt etusi mukaisesti

Awitan avulla hoituvat kattavasti ja monipuolisesti myös erilaiset yhtiöasiat. Olemme asiantunteva kumppani, jolta saat apua silloin, kun kyseessä on erilaiset yritysjärjestelyt kuten yrityksen perustaminen, yritysmuodon valinta, yritysmuodon muutos tai yrityskaupat.

Erilaiset yhtiöasiat koskevat yrittäjää jo yrityksen alkutaipaleelta lähtien. Jos mielessäsi on yrityksen perustaminen, me autamme tarvittaessa jo perustamisvaiheessa. Hoidamme tarvittaessa puolestasi niin sanotun paperisodan eli teemme tarvittavat ilmoitukset mm. kaupparekisteriin. Autamme myös oikeassa yritysmuodon valinnassa ja yhtiöjärjestyksessä sekä suunnittelemme yhtiösi rakenteen sinun tarpeitasi vastaavaksi.

Pidemmälle ehtineelle yrittäjällekin tarjoamme palveluita. Yritysmuodon muutos onnistuu avullamme ja teemme puolestasi tarvittavat ilmoitukset esimerkiksi kaupparekisteriin. Yrityskaupat ovat luultavasti erilaisten yhtiöasioiden vaativin muoto. Huolehdimme siitä, että pääset asiassa alkuun ja hyödynnämme tarpeen mukaan myös eri alojen asiantuntijoiden verkostoamme esimerkiksi juridiikassa yms. asioissa.

NavigointiTalouspäällikköpalvelut

Tiedät mikä kannattaa

Tarjoamme asiakkaallemme talouspäällikköpalvelut strategisena kumppanuutena. Sähköistämme ja tehostamme perinteiset, rutiininomaiset taloushallinnon ja henkilöstöhallinnon tehtävät yrityksellesi sopivalla tavalla tuottamaan luotettavaa ja täsmällistä tietoa. Sen jälkeen Awitan talouspäällikkö voi keskittyä seuraamaan ja analysoimaan numeroita ja reagoimaan ja neuvomaan niiden perusteella.

Talouspäällikkö auttaa,
kun kyseessä on yrityksesi:

Yritysjärjestelyt luotettavan kumppanin avulla


Yritysjärjestely on tapahtuma, jossa yrityksen omistuksen rakenteita muutetaan tai joitain liiketoiminnan osia siirretään toiseen yhtiöön. Kyseessä on lähes aina iso ja monimutkainen projekti, johon sisältyy esimerkiksi verotuksellisia toimia, jotka vaativat suurta huolellisuutta ja asiantuntemusta. Siksi kannattaa antaa yritysjärjestelyt hoidettavaksi luotettavalle, asiantuntevalle kumppanille, joka tietää mitä tekee ja joka tietää myös mitkä asiat kannattaa antaa kolmannen osapuolen tehtäväksi.

Erilaisia yritysjärjestelyjä ovat esimerkiksi:


  • yhtiön jakautumiset ja sulautumiset
  • liiketoimintasiirrot
  • osakevaihdot
  • muut yritys- ja omistusrakenteen muutokset

Awita auttaa kaikissa yritysjärjestelyprosessin vaiheissa. Tärkeintä on huolellinen suunnittelu ja kaikki seikat huomioiva toteutus, jonka avulla yhdessä varmistumme siitä, että yritysjärjestely varmasti hyödyttää liiketoimintaasi. Tiedät mikä kannattaa, ota yhteyttä!