Ota yhteyttä

Yrityksen verotus ja veroneuvonta

Yrityksen verotus kannattaa optimoida asiantuntevan ja yrityksesi liiketoiminnan tuntevan kumppanin avulla. Awitalta onnistuu veroneuvonta strategisena kumppanuutena. Hyvä verosuunnittelu on järkevää, sillä se varmistaa osaltaan, että yritystoiminta on mahdollisimman kannattavaa, mutta myös säästää yrityksesi ikäviltä yllätyksiltä. Anna meidän auttaa, laitetaan yhdessä kuntoon yritysverotus ja tarvittaessa myös itse yrittäjän verotus. Yrittäjän verotuksen suunnittelu tarkoittaa muun muassa sitä, että katsomme yhdessä kannattaako yrittäjän nostaa palkkaa vai osinkoa.

Verosuunnittelun tarkoitus on ennakoida verojen maksamisen vaikutuksia yrityksesi toimintaan ja löytää ratkaisuja siihen, miten yrityksesi verot maksettaisiin mahdollisimman järkevästi. Tavoitteena on löytää verotuksellisesti edullisimmat ja toimivimmat vaihtoehdot juuri sinun yrityksesi verojen maksamiselle. Emme yritä välttyä verojen maksamiselta, vaan pyrimme välttämään erilaiset verohaitat yrityksellesi ja ehkäisemään hallitsemattomien verotustilanteiden syntymisen.

Awitan veroneuvonta perustuu asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin. Palvelumme päätarkoitus on auttaa sinua hallitsemaan verotukseen liittyvät velvoitteet, mutta sekään ei varmasti haittaa, että palvelumme tuottaa sinulle taloudellista lisäarvoa.

NavigointiTalouspäällikkö

Neuvoo ja analysoi

Tarjoamme asiakkaallemme talouspäällikköpalvelut strategisena kumppanuutena. Sähköistämme ja tehostamme perinteiset, rutiininomaiset taloushallinnon ja henkilöstöhallinnon tehtävät yrityksellesi sopivalla tavalla tuottamaan luotettavaa ja täsmällistä tietoa. Sen jälkeen Awitan talouspäällikkö voi keskittyä seuraamaan ja analysoimaan numeroita ja reagoimaan ja neuvomaan niiden perusteella.

Suunnitellaan talouspäällikköpalvelun
avulla yhdessä yrityksellesi:

Perustana tehokas
talous- ja henkilöstöhallinto

Taloushallinto

Kun yrityksesi taloushallinnon rutiinityöt kuten kirjanpito, reskontra, ilmoitukset ja tilinpäätös on automatisoitu mahdollisimman pitkälle, saat käyttöösi varmasti ajantasaista ja luotettavaa tietoa. Voit itse keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen. Oikeat päätökset perustuvat luotettavaan tietoon.


  • Kirjanpito

  • Myyntireskontra

  • Ostoreskontra

  • Tilinpäätös

  • Konsernit


  • Veroilmoitukset

Henkilöstöhallinto

Anna meidän hoitaa puolestasi esimerkiksi palkanlaskenta, viranomaisilmoitukset ja auttaa työsopimuksien laatimisessa. Näin pidät työntekijät tyytyväisinä ja hyvinvoiva henkilöstö on yrityksen menestyksen avain.


  • Palkanlaskenta

  • Viranomaisilmoitukset

  • Tukihakemukset


  • Työsopimukset


Yrityksesi toiminnan mukaan mitoitettua verosuunnittelua


Veroneuvonta yrityksille on yksi osa Awitan kattavia talouspäällikköpalveluita. Yrityksen verosuunnittelu on hyödyllistä myös pk-yrityksille. Olipa kyseessä sitten osakeyhtiön verotus, toiminimen verotus tai osinkoverotus, pääasia että sinulla on luotettava ja joustava kumppani, joka näkee numeroiden taakse ja sinä tiedät mikä kannattaa.

Awita toimii joustavasti tarpeesi mukaan. Meiltä saat veroneuvontaa yksittäisenä palveluna tai yrityksen verosuunnittelu voi olla myös osa laajempaa kokonaisuutta, jonka hallitsemme puolestasi talouspäällikkö-palvelumme avulla. Tarjoamme sinulle luotettavaa talouden, kirjanpidon ja myös lainsäädännön tuntemusta, joiden perusteella löydämme sinulle verotuksellisesti järkevimmät vaihtoehdot ja sinä tiedät mikä kannattaa.

Jos haluat kuulla lisää, ota yhteyttä!