Ota yhteyttä

Katelaskenta ja sisäinen laskenta

Katelaskenta auttaa hahmottamaan, kuinka kannattavaa ja tehokasta yritystoiminta on. Katelaskenta tai sisäinen laskenta kertovat, kuinka tehokkaasti yrityksesi prosessit sujuvat. Sen avulla selvität, onko tuotteen hinnoittelu tai palvelun hinnoittelu onnistunut.

Awita tarjoaa katelaskentaa strategisena kumppanuutena. Luotettavan, joustavan ja keskustelevan kumppanin avulla toteutettu kuukausittainen katelaskenta ja kustannustehokkuuden seuranta auttaa sinua tekemään oikeita päätöksiä ja kohdistamaan yrityksesi resurssit oikein. Yrityksesi eri toimintoja tai vaikkapa liiketoiminta-alueita voidaan seurata kustannuspaikoittain tai tulospaikoittain ja näin saat yrittäjänä tarkempaa tietoja myytävien tuotteiden tai palvelujen kannattavuudesta.

Katelaskenta on yksi osa Awitan kattavaa talouspäällikköpalvelua. Katelaskennan perustana on avullamme tehokkaasti järjestetty taloushallinto, joka tuottaa ajantasaista, luotettavaa tietoa. Mutta numerot pitää myös tulkita ja analysoida. Yrityksesi tunteva ja sen menestykseen intohimoisesti suhtautuva kumppani auttaa näkemään, mitä numeroiden takana on ja ohjaa sinua oikeaan suuntaan.

Jalostamme luotettavasta tiedosta oikeita päätöksiä. Ota yhteyttä ja tiedät mikä kannattaa!

NavigointiTalouspäällikkö

Neuvoo ja analysoi

Tarjoamme asiakkaallemme talouspäällikköpalvelut strategisena kumppanuutena. Sähköistämme ja tehostamme perinteiset, rutiininomaiset taloushallinnon ja henkilöstöhallinnon tehtävät yrityksellesi sopivalla tavalla tuottamaan luotettavaa ja täsmällistä tietoa. Sen jälkeen Awitan talouspäällikkö voi keskittyä seuraamaan ja analysoimaan numeroita ja reagoimaan ja neuvomaan niiden perusteella.

Suunnitellaan talouspäällikköpalvelun
avulla yhdessä yrityksellesi:

Perustana tehokas
talous- ja henkilöstöhallinto

Taloushallinto

Kun yrityksesi taloushallinnon rutiinityöt kuten kirjanpito, reskontra, ilmoitukset ja tilinpäätös on automatisoitu mahdollisimman pitkälle, saat käyttöösi varmasti ajantasaista ja luotettavaa tietoa. Voit itse keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen. Oikeat päätökset perustuvat luotettavaan tietoon.


  • Kirjanpito

  • Myyntireskontra

  • Ostoreskontra

  • Tilinpäätös

  • Konsernit


  • Veroilmoitukset

Henkilöstöhallinto

Anna meidän hoitaa puolestasi esimerkiksi palkanlaskenta, viranomaisilmoitukset ja auttaa työsopimuksien laatimisessa. Näin pidät työntekijät tyytyväisinä ja hyvinvoiva henkilöstö on yrityksen menestyksen avain.


  • Palkanlaskenta

  • Viranomaisilmoitukset

  • Tukihakemukset


  • Työsopimukset