Ota yhteyttä

Johtoryhmätyöskentely on avain menestykseen

Johtoryhmätyöskentely vaikuttaa suoraan yrityksen toimintaan, tulokseen ja menestykseen. Johtoryhmän perustehtävä on varmistaa, että yritystoiminnassa saavutetaan sille asetetut tavoitteet. Awita voi olla yrityksesi strateginen kumppani, joka voi tuoda taloushallinnon asiantuntijan näkemyksen yrityksesi johtoryhmätyöskentelyyn, mutta jonka avulla onnistuu myös johtoryhmätyöskentelyn kehittäminen.

Miten asetetut tavoitteet saavutetaan? Yrityksen johtamisessa on aina lopulta kyse ihmisistä, yrityksen omistajista, johtajista ja henkilöstöstä. Käytännön kokemukset todistavat, että yrityksen menestys on lähes aina seurausta siitä, että johtoryhmä sitouttaa henkilöstön mukaan yhteiseen tavoitteeseen omalla esimerkillään ja toiminnallaan. Siksi tehokas johtoryhmätyöskentely on avain menestykseen.

Jos johtoryhmän kehittäminen on yrityksellesi ajankohtainen asia, ota yhteyttä! Tiedät mikä kannattaa.

NavigointiTalouspäällikkö

Neuvoo ja analysoi

Tarjoamme asiakkaallemme talouspäällikköpalvelut strategisena kumppanuutena. Sähköistämme ja tehostamme perinteiset, rutiininomaiset taloushallinnon ja henkilöstöhallinnon tehtävät yrityksellesi sopivalla tavalla tuottamaan luotettavaa ja täsmällistä tietoa. Sen jälkeen Awitan talouspäällikkö voi keskittyä seuraamaan ja analysoimaan numeroita ja reagoimaan ja neuvomaan niiden perusteella.

Suunnitellaan talouspäällikköpalvelun
avulla yhdessä yrityksellesi:

Perustana tehokas
talous- ja henkilöstöhallinto

Taloushallinto

Kun yrityksesi taloushallinnon rutiinityöt kuten kirjanpito, reskontra, ilmoitukset ja tilinpäätös on automatisoitu mahdollisimman pitkälle, saat käyttöösi varmasti ajantasaista ja luotettavaa tietoa. Voit itse keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen. Oikeat päätökset perustuvat luotettavaan tietoon.


  • Kirjanpito

  • Myyntireskontra

  • Ostoreskontra

  • Tilinpäätös

  • Konsernit


  • Veroilmoitukset

Henkilöstöhallinto

Anna meidän hoitaa puolestasi esimerkiksi palkanlaskenta, viranomaisilmoitukset ja auttaa työsopimuksien laatimisessa. Näin pidät työntekijät tyytyväisinä ja hyvinvoiva henkilöstö on yrityksen menestyksen avain.


  • Palkanlaskenta

  • Viranomaisilmoitukset

  • Tukihakemukset


  • Työsopimukset


Miten Awita auttaa johtoryhmätyöskentelyn kehittämisessä?


Johtoryhmätyöskentely tarkoittaa yrityksen toiminnan kokonaiskuvan hallitsemista asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Käytännön toiminnassa se näkyy niin, että johtoryhmä vastaa strategian jalkauttamisesta yrityksen prosesseihin ja yksittäisten työntekijöiden toimintaan asti, jotta yrityksen resurssit on kohdistettu oikein.

Awita voi auttaa tuomalla ulkopuolisen taloushallinnon asiantuntijan näkökulman yrityksesi johtoryhmätyöskentelyyn. Kaiken perustana on tehokkaasti ja joustavasti toteutettu taloushallinto, jonka avulla saamme ajantasaista, luotettavaa tietoa yrityksesi taloudesta. Sen perustella voimme strategisena kumppaninasi analysoida luvut ja katsoa yhdessä kanssasi talouden isompaa kuvaa.

Meidän avullamme onnistuu myös johtoryhmätyöskentelyn kehittäminen. Johtoryhmätyöskentelyn kehittäminen alkaa aina yrityksen nykytilanteen kartoituksesta ja tavoitteiden selkeyttämisestä. Jälleen kerran ajantasainen luotettava tieto yrityksesi talouden luvuista auttaa meitä yhdessä katsomaan nykytilaa ja tekemään oikeat päätökset tulevaisuutta koskien.

Tärkeintä on katsoa kokonaiskuvaa, organisoida toiminta oikein, mutta ennen kaikkea aloittaa yrityksen kehittäminen johtoryhmän omasta toiminnasta ja näyttää esimerkkiä.

Jos haluat johtoryhmätyöskentelyyn joustavan, keskustelevan strategisen kumppanin, ota yhteyttä. Tiedät mikä kannattaa!