Ota yhteyttä

Täsmällinen budjetointi ja ennusteet

Awita tarjoaa budjetointia strategisena kumppanuutena. Yrityksesi talouden hoitaminen menestyksekkäästi vaatii nimittäin sekä suunnittelua että valvontaa. Budjetointi on yksinkertaisesti sanottuna sama asia kuin budjetin laatiminen. Budjetti taas on yrityksesi tulevaa toimintaa, käytännössä usein seuraavaa tilikautta, koskeva taloudellinen toimintasuunnitelma.

Budjetti ei saa kuitenkaan olla vain ennuste yrityksen tulevasta taloudesta, vaan tavoitteena on nimenomaan laatia aktiivinen toimintasuunnitelma, jonka avulla yrityksesi saavuttaa mahdollisimman hyvän taloudellisen tuloksen.

Yrityksesi menestys on myös meidän intohimomme. Budjetointi on yksi osa Awitan tarjoamaa kattavaa talouspäällikköpalvelua. Tuotamme tietoa, jonka avulla teet oikeita päätöksiä, kehität yritystäsi ja luot kasvua. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ja kysy lisää!

NavigointiTalouspäällikkö

Neuvoo ja analysoi

Tarjoamme asiakkaallemme talouspäällikköpalvelut strategisena kumppanuutena. Sähköistämme ja tehostamme perinteiset, rutiininomaiset taloushallinnon ja henkilöstöhallinnon tehtävät yrityksellesi sopivalla tavalla tuottamaan luotettavaa ja täsmällistä tietoa. Sen jälkeen Awitan talouspäällikkö voi keskittyä seuraamaan ja analysoimaan numeroita ja reagoimaan ja neuvomaan niiden perusteella.

Suunnitellaan talouspäällikköpalvelun
avulla yhdessä yrityksellesi:

Perustana tehokas
talous- ja henkilöstöhallinto

Taloushallinto

Kun yrityksesi taloushallinnon rutiinityöt kuten kirjanpito, reskontra, ilmoitukset ja tilinpäätös on automatisoitu mahdollisimman pitkälle, saat käyttöösi varmasti ajantasaista ja luotettavaa tietoa. Voit itse keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen. Oikeat päätökset perustuvat luotettavaan tietoon.


  • Kirjanpito

  • Myyntireskontra

  • Ostoreskontra

  • Tilinpäätös

  • Konsernit


  • Veroilmoitukset

Henkilöstöhallinto

Anna meidän hoitaa puolestasi esimerkiksi palkanlaskenta, viranomaisilmoitukset ja auttaa työsopimuksien laatimisessa. Näin pidät työntekijät tyytyväisinä ja hyvinvoiva henkilöstö on yrityksen menestyksen avain.


  • Palkanlaskenta

  • Viranomaisilmoitukset

  • Tukihakemukset


  • Työsopimukset


Miten budjetointi ja ennusteet auttavat menestymään?


Strategisena kumppaninasi Awita voi auttaa sinua taloudelliseen menestykseen. Budjetoinnin avulla asetamme yhdessä yrityksellesi realistiset, mutta samalla riittävän kunnianhimoiset taloudelliset tavoitteet.

Yrityksen budjetti muodostuu useista osabudjeteista kuten myyntibudjetti, investointibudjetti, muuttuvien kustannusten budjetti ja kiinteiden kustannusten budjetti. Näistä muodostetaan yrityksesi pääbudjetit kuten tulosbudjetti ja kassabudjetti. Budjetin laatiminen perustuu ennusteisiin, joiden avulla on tarkoitus ennakoida alan ja yrityksesi myynnin kehitystä.

Ennusteissa kaiken perustana on luotettavaa tietoa tuottava taloushallinto. Taloushallinnosta saatavan ajantasaisen tiedon avulla voimme laatia luotettavat ennusteet kuten kassavirtaennuste, tulosennuste ja myyntiennuste ja muodostaa oikean tilannekuvan sekä yhteisen näkemyksen yrityksesi tulevaisuudesta. Juuri se on Awitan kokonaisvaltaisen talouspäällikköpalvelun idea. Jalostamme tietoa kasvuksi. Budjetointi on yksi osa tätä kokonaisuutta.

Awitan talouspäällikkö laskee yrityksesi budjetin ja ennusteet. Ota yhteyttä ja tiedät mikä kannattaa!