Ota yhteyttä

Ostoreskontra

Reskontra on osa kirjanpitoa. Reskontra on luettelo yrityksesi tapahtumista ja sen osana ostoreskontra tarkoittaa luetteloa ostoveloista eli saapuneista laskuista ja niiden maksamisesta.

Jos haluat tehostaa toimintaasi ja keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen, ostolaskujen käsittely kannattaa antaa tehokkaan taloushallinnon kumppanin hoidettavaksi. Awitalta onnistuu ostoreskontran hoito kiinteään kuukausihintaan luotettavasti ja täsmällisesti.

Awitan avulla ostoreskontra hoituu myös täysin sähköisesti yrityksesi tarpeen mukaan. Tehokkaan, sähköisen taloushallinto-ohjelmiston avulla ostolaskujen kierrätys nopeutuu huomattavasti.

Sähköinen ostoreskontra toimii siten, että laskut voi ottaa vastaan verkkolaskuina, ne voi skannata tai tallentaa käsin. Kun laskut tallennetaan järjestelmään, ne siirtyvät hyväksyttäviksi, kirjanpitoon ja ostoreskontraan odottamaan maksuunpanoa. Varsin kätevää.

Hyvä taloushallinto-ohjelmisto sisältää myös pankkiyhteydet. Silloin ostoreskontra ja kirjanpito päivittyvät automaattisesti, laskut tallentuvat sähköiseen arkistoon ja parhaassa tapauksessa sinun ei tarvitse arkistoida paperisia ostolaskuja enää ollenkaan.

Jos ostolaskujen käsittely tuntuu työläältä, ota yhteyttä. Tiedät mikä kannattaa.

NavigointiTalouspäällikköpalvelut

Tiedät mikä kannattaa

Tarjoamme asiakkaallemme talouspäällikköpalvelut strategisena kumppanuutena. Sähköistämme ja tehostamme perinteiset, rutiininomaiset taloushallinnon ja henkilöstöhallinnon tehtävät yrityksellesi sopivalla tavalla tuottamaan luotettavaa ja täsmällistä tietoa. Sen jälkeen Awitan talouspäällikkö voi keskittyä seuraamaan ja analysoimaan numeroita ja reagoimaan ja neuvomaan niiden perusteella.

Talouspäällikkö auttaa,
kun kyseessä on yrityksesi: