Ota yhteyttä

Myyntireskontra - yrityksen laskutus kuntoon

Reskontra on osa kirjanpitoa. Reskontra on luettelo yrityksesi tapahtumista ja myyntireskontra on kirjanpidon osa, johon listataan kaikki yrityksen myyntilaskut eli kaikki avoimet eräpäivää odottavat laskut ja erääntyneet maksamattomat laskut.

Reskontran hoito kannattaa antaa asiantuntijan hoidettavaksi. Tehokkaan myyntireskontran ansiosta yrityksen maksunvalvonta ja laskujen perintä on helpompaa ja nopeampaa. Laita asiantuntijan avulla yrityksen laskutus kuntoon ja pystyt nopeuttamaan liiketoiminnan rahavirtaa ja todennäköisesti myös vähentämään luottotappioiden määrää.

Tehokkaan kumppanin avulla järjestetty myyntireskontra vapauttaa sinut kirjanpidon perusrutiineista ja tiedon keräämisestä ja seurannasta siihen, että voit keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen. Yrityksen laskutus on tärkeä osa toimintaasi, mutta sen voi kyllä hoitaa joku muukin kuin itse yrittäjä – vieläpä tehokkaasti ja kiinteään kuukausihintaan edullisesti.

Tänä päivänä myyntireskontra voidaan hoitaa täysin sähköisesti. Tiedät mikä kannattaa, ota yhteyttä!

NavigointiTalouspäällikköpalvelut

Tiedät mikä kannattaa

Tarjoamme asiakkaallemme talouspäällikköpalvelut strategisena kumppanuutena. Sähköistämme ja tehostamme perinteiset, rutiininomaiset taloushallinnon ja henkilöstöhallinnon tehtävät yrityksellesi sopivalla tavalla tuottamaan luotettavaa ja täsmällistä tietoa. Sen jälkeen Awitan talouspäällikkö voi keskittyä seuraamaan ja analysoimaan numeroita ja reagoimaan ja neuvomaan niiden perusteella.

Talouspäällikkö auttaa,
kun kyseessä on yrityksesi: