Ota yhteyttä

Yrityksen kirjanpito aidosti sähköisenä

Kirjanpito on yrityksesi taloudellisen toiminnan perusta. Se on tietojärjestelmä, johon kerätään numeroaineistoa yrityksen taloudellisesta toiminnasta ja tilasta yksittäisen liiketapahtuman tarkkuudella. Kirjanpito muodostuu yrityksen tuotoista, kuluista, omaisuudesta, omista varoista ja veloista. Awita tarjoaa aidosti sähköistä kirjanpitoa yrityksesi tarpeen mukaan mitoitettuna.

Suomessa kirjanpitovelvollisuuden määrää kirjanpitolaki. Kaikki liike- tai ammattitoimintaa harjoittavat yritykset, yhteisöt tai henkilöt ovat kirjanpitovelvollisia. Lähes aina kirjanpitovelvollisuus on kahdenkertainen kirjanpito, joka kertoo mihin rahaa on käytetty ja mistä se on peräisin.

Kirjanpito on lakisääteistä, mutta sen tärkein tehtävä on tuottaa ajantasaista luotettavaa tietoa yrityksen johtamista varten ja päätöksenteon tueksi. Siksi Awita haluaa tehdä menestyksesi eteen enemmän kuin mitä lakisääteinen kirjanpito vaatii. Lopulta kirjanpito on vain datan keräämistöä tietojärjestelmään. Me haluamme panostaa asiakkaamme neuvontaan, taloudellisen tilanteen seurantaan ja reagointiin. Jotta sinä tiedät mikä kannattaa!

NavigointiTalouspäällikköpalvelut

Tiedät mikä kannattaa

Tarjoamme asiakkaallemme talouspäällikköpalvelut strategisena kumppanuutena. Sähköistämme ja tehostamme perinteiset, rutiininomaiset taloushallinnon ja henkilöstöhallinnon tehtävät yrityksellesi sopivalla tavalla tuottamaan luotettavaa ja täsmällistä tietoa. Sen jälkeen Awitan talouspäällikkö voi keskittyä seuraamaan ja analysoimaan numeroita ja reagoimaan ja neuvomaan niiden perusteella.

Talouspäällikkö auttaa,
kun kyseessä on yrityksesi:

Sähköinen kirjanpito joustavasti


Olipa kyseessä minkä tahansa yrityksen kirjanpito – toiminimen kirjanpito tai osakeyhtiön kirjanpito – Awita auttaa ja tarjoaa mielellään enemmän kuin mitä pelkkä lakisääteinen kirjanpito vaatii. Meiltä onnistuu sähköinen kirjanpito yrityksesi tarpeen mukaan mitoitettuna.

Mikä parasta, meillä sähköinen kirjanpito ei ole sidottu tiettyyn ohjelmistoon, vaan toteutamme sähköiset toiminnot sinun tarpeesi mukaan. Vaikka toteutamme kirjanpidon sähköisesti, olemme keskusteleva kumppani. Panostamme asiakkaamme neuvontaan ja yritystoimintasi jatkuvaan kehitykseen. Voit olla varma siitä, että vaikka kaikki tiedonkeruu hoituu sähköisesti, me olemme kirjanpitäjä, jota tulet tapaamaan paljon kasvotusten.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!