Ota yhteyttä

Yrityksesi taloushallinto kattavasti

Awita tarjoaa kattavat taloushallinnon palvelut läheisenä strategisena kumppanuutena. Yrityksen taloushallinto koostuu muun muassa kirjanpidosta, reskontrasta, viranomaisilmoituksista ja tilinpäätöksestä, mutta meille se tarkoittaa tilitoimistonasi myös seuraavaa palvelulupausta:

  • Yrityksesi taloushallinto voidaan järjestää aidosti sähköisesti yrityksesi koon ja tarpeen mukaan
  • Taloushallintopalvelut meillä tarkoittavat enemmän kuin lakisääteinen kirjanpito vaatii. Teemme esimerkiksi jaksotukset kuukausittain niin, että kirjanpitosi on aina ajan tasalla ja tulos ennustettavissa.
  • Tehostamme taloushallinnon rutiinityöt niin, että tilitoimistonasi voimme keskittyä tiedon keräämisen sijaan sen analysointiin
  • Panostamme asiakkaamme neuvontaan taloudellisen tilanteen seurantaan ja reagointiin
  • Panostamme jatkuvaan kehitykseen ja yrityksesi menestys on yhteinen intohimomme

NavigointiTalouspäällikköpalvelut

Tiedät mikä kannattaa

Tarjoamme asiakkaallemme talouspäällikköpalvelut strategisena kumppanuutena. Sähköistämme ja tehostamme perinteiset, rutiininomaiset taloushallinnon ja henkilöstöhallinnon tehtävät yrityksellesi sopivalla tavalla tuottamaan luotettavaa ja täsmällistä tietoa. Sen jälkeen Awitan talouspäällikkö voi keskittyä seuraamaan ja analysoimaan numeroita ja reagoimaan ja neuvomaan niiden perusteella.

Talouspäällikkö auttaa,
kun kyseessä on yrityksesi:

Sähköinen taloushallinto tehostaa toimintaasi


Sähköinen taloushallinto on tätä päivää. Yrityksen taloushallinto eli esimerkiksi kirjanpito, reskontra, viranomaisilmoitukset ja tilinpäätös voidaan järjestää sähköisesti juuri sinun yrityksesi tarpeen mukaan mitoitettuna. Se tehostaa merkittävästi yrityksesi taloushallinnon perustoimintoja eli numeroihin perustuvan datan keräämistä taloushallinnon järjestelmiin.

Tehokas taloushallinto laskee toiminnan kustannuksia ja antaa sinun keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen. Ja samalla saat käyttöösi taloushallinnon ammattilaiset, jotka voivat keskittyä numeroiden keräämisen sijaan yrityksesi kehittämiseen luotettavan ajantasaisen tiedon perusteella.

Awita on taloushallinnon asiantuntija, jolle sinun yrityksesi menestys tarkoittaa myös menestystä. Taloushallinnon avulla tuotamme luotettavaa tietoa, mutta haluamme tarjota enemmän. Kun valitset taloushallintosi toteuttajaksi Awitan, huomaat että sait täsmällisen, keskustelevan, oma-aloitteisen, kannustavan ja yrityksesi kokonaiskuvaa katsovan kumppanin.

Järjestä yrityksesi taloushallinto avullamme ja tiedät mikä kannattaa!