Ota yhteyttä

Palkkatukihakemus ja muut tukihakemukset

Yritystoiminnan myötä voit olla oikeutettu monenlaisiin tukiin. Tuen saaminen vaatii että lähetät asianmukaiset tukihakemukset, joita voivat olla mm. palkkatukihakemus, palkkatuen maksatushakemus tai työterveyshuollon korvaushakemus. Voit tehdä hakemukset itse tai vaihtoehtoisesti keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen ja antaa palkkatukihakemukset ym. luotettavan ja joustavan kumppanin vastuulle. Ota avuksi Awita ja tiedät mikä kannattaa!

Milloin saat palkkatukea?


Työnantaja voi saada palkkatukea, jos hän palkkaa töihin työttömän työnhakijan, joka ei ole onnistunut itse työllistymään tai esimerkiksi vastavalmistuneen nuoren. Tällainen henkilö saattaa tarvita tavallista enemmän perehdytystä työhönsä ja siksi työnantajalle maksetaan rahallista korvausta eli palkkatukea, joka on tietty prosenttiosuus kokonaispalkasta.

Palkkatuki on harkinnanvarainen tuki. Täytä ja jätä siis palkkatukihakemus hyvissä ajoin ennen työsuhteen alkamista. Tai anna yrityksesi hyvin tuntevan strategisen kumppanin tehdä se puolestasi aina tarpeen mukaan ja hyvissä ajoin. Awita – tiedät mikä kannattaa.

NavigointiTalouspäällikköpalvelut

Tiedät mikä kannattaa

Tarjoamme asiakkaallemme talouspäällikköpalvelut strategisena kumppanuutena. Sähköistämme ja tehostamme perinteiset, rutiininomaiset taloushallinnon ja henkilöstöhallinnon tehtävät yrityksellesi sopivalla tavalla tuottamaan luotettavaa ja täsmällistä tietoa. Sen jälkeen Awitan talouspäällikkö voi keskittyä seuraamaan ja analysoimaan numeroita ja reagoimaan ja neuvomaan niiden perusteella.

Talouspäällikkö auttaa,
kun kyseessä on yrityksesi: