Ota yhteyttä

Palkanlaskenta ja palkanmaksu yrityksellesi

Palkanlaskenta tarkoittaa yksinkertaisimmillaan sitä, että yrityksesi palkat maksetaan aina oikein ja oikeaan aikaan. Käytännön toteutus on hiukan monimutkaisempi asia. Palkanlaskenta, työehtosopimusten noudattaminen, palkan sivukulut, matkalaskut, lomapalkat, palkkatodistukset ja kaikkien niiden seuraaminen ja käsittely saattaa aiheuttaa paljon päänvaivaa. Palkanlaskenta yrityksessä on paljon muutakin kuin vain kuukausittainen laskenta ja palkanmaksu.

Awitan avulla varmistat, että yrityksesi palkkahallinto ja palkkakirjanpito on järjestetty tehokkaasti ja luotettavasti, jolloin voit itse keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen.

Palveluidemme avulla onnistuu muun muassa:


  • Palkansaajien hallinta
  • Työajan seuranta
  • Matkakulujen seuranta
  • Valmiit palkkamallit
  • Tietojen automaattinen vienti kirjanpitoon
  • Sähköiset palkkalaskelmat ja palkkojen maksaminen suoraan ohjelmistosta
  • Raportit monipuolisesti

NavigointiTalouspäällikköpalvelut

Tiedät mikä kannattaa

Tarjoamme asiakkaallemme talouspäällikköpalvelut strategisena kumppanuutena. Sähköistämme ja tehostamme perinteiset, rutiininomaiset taloushallinnon ja henkilöstöhallinnon tehtävät yrityksellesi sopivalla tavalla tuottamaan luotettavaa ja täsmällistä tietoa. Sen jälkeen Awitan talouspäällikkö voi keskittyä seuraamaan ja analysoimaan numeroita ja reagoimaan ja neuvomaan niiden perusteella.

Talouspäällikkö auttaa,
kun kyseessä on yrityksesi:

Ulkoista palkkahallinto luotettavalle kumppanille


Yrityksesi tehokas palkkahallinto vaatii, että investoit ohjelmistoihin ja järjestelmiin, palkkaat ja koulutat henkilökuntaa ja varmistat, että yrityksessäsi noudatetaan lakeja, säännöksiä ja työehtosopimuksia. Toinen vaihtoehto on se, että hankit itsellesi strategisen kumppanin, joka hoitaa kaiken tämän puolestasi kustannustehokkaasti.

Awitan avulla toteutettu palkkahallinto varmistaa, että sinä itse ja henkilökuntasi voi keskittyä ydinosaamiseensa. Meiltä saat käyttöösi palkanlaskennan asiantuntijat ja uusimmat sähköiset palkanlaskentajärjestelmät, joiden avulla vapautat yrityksen resurssit olennaisiin asioihin kuten asiakaspalveluun, tuotekehitykseen ja myyntiin.

Meiltä saat palkkahallinnon yksittäisenä palveluna yrityksesi tarpeen mukaan räätälöitynä, mutta voimme tarjota myös enemmän. Voit järjestää yrityksesi taloushallinnon kokonaisvaltaisesti avullamme.

Sähköisen ja kokonaisvaltaisen taloushallinnon avulla esimerkiksi palkanlaskenta ja kirjanpito voidaan yhdistää yhteen järjestelmään, jossa palkkatiedot kerätään automaattisesti työajanseurannasta, palkkatapahtumat siirtyvät automaattisesti kirjanpitoon ja myös maksatukseen.

Ulkoista palkkahallinto! Rutiininomaisen tiedonkeruun ja siirtelyn sijasta voimme yhdessä keskittyä yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen esimerkiksi talouspäällikkö-palvelumme avulla. Tiedät mikä kannattaa!