Ota yhteyttä

Henkilöstöhallinto kuntoon kumppanin avulla

Henkilöstöhallinto on olennainen osa yrityksen menestystä. Yrityksen arjen rutiinit ja asetettujen tavoitteiden saavuttaminen onnistuu lopulta vain henkilöstön työpanoksella. Siksi kannattaa pitää yrityksen henkilöstö tyytyväisenä ja varmistaa, että henkilöstöhallinnon järjestelmät ovat yrityksessäsi mahdollisimman tehokkaat ja toimivat.

Henkilöstöhallinnon sujuvuuden varmistamiseksi voit myös ulkoistaa tietyt henkilöstöhallinnon prosessit luotettavalle, joustavalle ja menestyksesi eteen ponnistelevalle strategiselle kumppanille.


Awita voi olla tällainen kumppani ja tarjoamme muun muassa seuraavat henkilöstöhallinnon palvelut:


  • palkanlaskenta
  • viranomaisilmoitukset
  • tukihakemukset
  • työsopimuksissa avustaminen


Henkilöstöhallinto on kokonaisuus, jonka avulla rakentuu toimiva työyhteisö. Awita tarjoaa kattavat henkilöstöhallinnon prosessit ja järjestelmät, joiden avulla varmistat, että yrityksesi henkilöstöön liittyvä tieto on järjestetty ja dokumentoitu mahdollisimman tehokkaasti ja että tietoa myös hyödynnetään oikealla tavalla.

NavigointiTalouspäällikköpalvelut

Tiedät mikä kannattaa

Tarjoamme asiakkaallemme talouspäällikköpalvelut strategisena kumppanuutena. Sähköistämme ja tehostamme perinteiset, rutiininomaiset taloushallinnon ja henkilöstöhallinnon tehtävät yrityksellesi sopivalla tavalla tuottamaan luotettavaa ja täsmällistä tietoa. Sen jälkeen Awitan talouspäällikkö voi keskittyä seuraamaan ja analysoimaan numeroita ja reagoimaan ja neuvomaan niiden perusteella.

Talouspäällikkö auttaa,
kun kyseessä on yrityksesi:

Miten tilitoimisto voi auttaa henkilöstöhallinnossa?


Strategisena kumppaninamme ensimmäinen tehtävämme on hoitaa kuntoon henkilöstöhallinnon rutiinit ja prosessit. Näitä prosesseja ovat esimerkiksi kattava, luotettava palkanlaskenta, matkalaskutus, sairauspoissaolojen seuranta, lainsäädännön ja työehtosopimusten muutoksien huomioiminen, viranomaisilmoitukset ja vaikkapa työsopimukset. Näihin prosesseihin tarjoamme sujuvuutta, jatkuvuutta ja uusimpia, tehokkaita sähköisiä työkaluja.

Kun henkilöstöhallinnon tiedon käsittelyyn liittyvät prosessit toteutetaan mahdollisimman sujuvasti, voimme yhdessä keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen. Voimme katsoa isompaa kuvaa – tunnistaa ja kehittää juuri sinun yrityksellesi parhaimmat ja tehokkaimmat toimintatavat kokonaisvaltaiseen henkilöstöhallintoon. Mutta siihen me tarvitsemme järjestelmällisesti kerättyä, luotettavaa ja ajantasaista tietoa.

Lyhyesti sanottuna tarjoamme mahdollisuuden keskittyä ydinliiketoimintaasi. Awita – tiedät mikä kannattaa!