Ota yhteyttä

Ajankohtaista - julkaistu: 05.12.2023

Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä, tule Awitalle töihin!

Haemme rentoon tiimiimme

TILINPÄÄTÖSTAITOISTA KIRJANPITÄJÄÄ


Numeroiden pyörittely on sinulle nautinto ja omaat loogisen päättelykyvyn. Kommunikoit sujuvasti asiakkaiden kanssa ja asiakkaan tyytyväisyys on sinulle kunnia-asia.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvan koulutuksen lisäksi kokemusta taloushallinnon työtehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaslähtöisyyttä, vastuullisuutta ja tiimityötaitoja. Eduksesi on, jos hallitset erilaisia ohjelmistoja ja opit mielelläsi käyttämään uusia.

Toimenkuva tarkentuu valittavan henkilön osaamisen ja mielenkiinnon kohteiden mukaan. Työtehtävät voivat erilaisten taloushallinnon tehtävien lisäksi pitää sisällään mm. ohjelmistoprojekteja, talouspäällikkötöitä ja palkkahallinnon tehtäviä.

Tarjoamme:
• Haasteellista ja itsessään palkitsevaa työtä
• Nykyaikaiset työvälineet ja ammattitaitoisen ja energisen tiimin tuen
• Mahdollisuuden rakentaa tulevaisuuden palveluita ja kehittää osaamistasi
• Kilpailukykyisen palkan, erinomaiset henkilöstöedut ja viihtyisän työyhteisön


Pidämme henkilökuntaamme tärkeimpänä voimavaranamme ja se myös näkyy toiminnassamme.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Kokkolan ydinkeskustassa. Mahdollisuus osittaiseen etätyöhön. Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Susanna Hautamäki, 040 712 0010 ja hakemukset palkkatoivomuksineen voi lähettää osoitteeseen kannattaa(at)awita.fi ti 2.1.2024 mennessä.

Lue edellinen:

Controller, tule meille töihin!